Motivationen till att plugga är näst intill obefintlig idag. One of these days, när absolut ingenting blir gjort. Det stör mig, för jag har en stress som ständigt hänger över mig nuförtiden. Trots att jag egentligen ligger i framkant med studierna. Jag vill bara få det här färdigt. Nåja, det är bara att ligga i så blir det färdigt till slut. Jag gick och köpte mig Keplers senaste bok förra veckan, så jag skulle mycket hellre ligga i soffan och läsa den, men det får kanske bli "belöningen" om jag lyckas plugga effektivt i någon timme. 

Jag kickade iallafall igång dagen med ett rygg- och bicepspass, så kroppen är då tillfredsställd. Annars har jag uträttat lite ärenden och fikat med mamma och pappa. Ikväll är det matlagning som står på schemat. Jag har tagit upp en massa kyckling, så nu ska det preppas med matlådor för den kommande arbetsveckan. 61 h ska avverkas, så det är bäst att bunkra upp ordentligt. 

Annars? Jag och Moa testade crossfit för första gången i torsdags och det var galet roligt, så vi har redan bokat in oss på ett till, torsdag till veckan. Jag har även tagit tag i löpningen och konditionen är inte så himla dålig som jag trott. Mina nya löpardojor är hur sköna som helst och de två dagar som jag har sprungit nu, så har det gått riktigt bra. 5 km och tiden är helt okej. Hoppas bara att jag orkar hålla i detta nu, så att det kan bli ännu bättre! 

 

Denna helg har varit helt fantastisk. I fredags bjöds det på god middag i Hemmingsmark och kvällen spenderades hemma i soffan bredvid min favorit framför en film. I lördags packade vi väskan, drog ut på isen och pimplade hela förmiddagen med Tomas syster. Solen visade sig från sin bästa sida och det var helt underbart! Vid 16-tiden åkte vi till Luleå för att kolla lite hockey, som slutade med vinst för Luleå. Söndagmorgon vaknade jag tidigt, passade på att dra en sväng till gymmet medan Tomas sov. Under eftermiddagen hade jag lite släktkalas och sedan överraskade han med en hotellnatt och spa i Luleå på Clarion Sense. Bästa killen min! ♥ 

När vi kom fram till Luleå så checkade vi in på rummet, som förövrigt var väldigt stort och fint. Sedan gick vi ut och åt. Vi valde att ta en "middag för två" och det var mycket bra. Vi var tillbaka på hotellet vid 19-tiden och då bytte vi om och gick upp till spa-avdelningen. Olika typer av bastu, fotbad, pool och bodyscrub. Magiskt! Idag vaknade jag och var då ett år äldre. Det kändes lite smålyxigt att vakna upp i hotellsäng och sedan veta att det vankades hotellfrukost en våning upp. När vi var mätta och nöjda gjorde vi en vända på stan innan vi åkte hem. Jag kom hem med ett par nya löpardojor, som var en present från pappa, och ännu ett plagg att fylla ut träningsgarderoben med. 

Tomas åkte tillbaka till Umeå ungefär en timme efter att vi kommit hem. Då kom kusinen förbi på en kopp kaffe och sedan åkte jag vidare till mamma och pappa för middag. Tacos stod på schemat, eftersom jag fått välja middag idag. Bästa maten through all times. Jag fick även en klocka som jag önskat mig av mamma. Kvällen har spenderats med mina fina vänner Ida, Moa och Lisa. De kom över på fika och jag fick present även av dem. Bästa Bengt ringde också ikväll och sjöng i telefonen. Underbart! Jag är så fruktansvärt nöjd och glad över denna helg och jag är så glad att jag är omgiven av så underbara människor. Hjärtat svämmar nästan över av lycka idag. Tack alla nära och kära!  
 
 


Ännu en ledig helg har nu passerat. Imorgon kör jag igång en riktigt tuff vecka, så jag ska verkligen se till att det blir en tidig kväll ikväll. Iallafall. Kickade igång dagen med ett cardiopass och sedan blev det en lunch på Röda Lyktan med mamma och pappa. Vi gjorde även lite ärenden och jag kom hem med nya gardiner och en spegel (!!). Det var nog de mest välspenderade pengarna på länge. Jag har nämligen varit utan spegel sedan jag flyttade till denna lägenhet, vilket är snart ett år sedan. Dessutom är det en golvspegel, så jag behöver inte göra en massa fula hål i väggen. 

Under eftermiddagen har jag kollat herrarnas 5-mil och pluggat en hel del. Gjorde en god middag bestående av ungsbakad torsk, potatis och brocolli. Jag har förövrigt fått en himla motivation till matlagningen nu, bara se till att det håller i sig då. Jag har nämligen bestämt mig för att det ska lagas ordentliga mål både till lunch och middag (har varit lite dåligt med det), samt att jag ska ha framförhållning när det gäller matlådor. Jag ska försöka dra ner lite på kolhydraterna, framför allt pastan, men ändå inte utesluta något speciellt. Plus att jag ska komma ihåg att äta mellanmål. Med tanke på att jag tränar 5-6 gånger/vecka och passen har blivit extremt mycket hårdare, så är det så himla viktigt med en bra kost.

Nåja. Efter middagen följde jag med mamma och pappa till Coop. Jag köpte hem lite småsaker som jag glömde köpa sist. Det är som standard att man alltid ska lyckas glömma något. Jag hittade även lite nya dukar i vitt, som fick följa med hem. Nu sitter jag och surrar med min favorit och det lär nog inte hända så mycket mer för fröken fjärt ikväll.  
 
 
 
RSS 2.0