Eat, sleep, work, repeat. Ungefär så ser mitt liv ut just nu.Trycker även in en hel del matteplugg och träning där emellan också. Är asglad över allt jobb och att allting flyter på så bra som det gör, så jag vill absolut inte klaga. Känner bara att det hade varit fint om dygnet hade haft några fler timmar nu. I veckan har jag pluggat hemma, för jag har så pass bra koll på det jag gör, så det känns "onödigt" att åka till skolan när jag kan sitta och hemma och ändå får saker gjorda. 

Iallafall. Kickade igång dagen runt 07:00 med frukost och ett gympass - bröst och triceps. Har bytt upplägg på mina pass nu och det känns så bra. Istället för att köra styrka och cardio på samma dag, som jag gjort tidigare, så kör jag nu varannan dag istället. Skönt att ha orken att göra ordentliga pass hela tiden! Har verkligen fått ny energi till träningen, så jag känner mig aspeppad varje dag. Sjukt kul! 

Nåja. När jag kände mig färdig åkte jag hem, duschade och satte mig med matteboken i drygt en 1½h. Hämtade upp mamma på jobbet vid 12-snåret och nu har jag ganska nyss varit ut på en prommis med Ludde. Det var skönt och välbehövligt att komma ut i solen! D-vitamin. ♥ Jag har hamnat i någon trött-period igen och jag är så trött på att vara trött..! Blir tokig! Delvis därför som jag också pluggat hemma i veckan. För då har jag kunnat lägga mig och vila när jag har känt mig trött. Jag hoppas att det vänder snart. Hur som haver. Nu ska jag fortsätta gnugga lite matte, lyssna på poddar, dricka kaffe och ladda för ännu en kväll på jobbet! 
 

 
 
 

Jag har jobbat hela veckan och i fredags efter jobbet drog jag till Umeå och kollade stand-up med hjärtat. Magnus Betnér och Soran Ismail, "En skam för Sverige". Magmusklerna fick jobba, så sjukt roligt det var. Efteråt beställde vi hem mat och bara myste. En fin kväll! ♥ Eftersom jag fyller år idag, så fick jag lite presenter av honom, som jag blev väldigt glad över. Jag åkte hem på lördagen igen och nu ses vi inte på drygt tre veckor..! Kvällen gick i lugnets tecken med tv och film.

Idag vaknade jag upp till mer presenter och jag blev så himla nöjd med allting. Linda har även varit förbi på lite fika och surr. Även hon lämnade en present. Jag är omgiven av så många fina människor, det gör mig så glad! Dagen avslutades med middag på Golden Dragon. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och försöker få värme i fossingarna. Känner mig sjukt trött, så förhoppningsvis blir det en tidig kväll. Måste ladda krafterna för morgondagens träning och matteprov.

 


Varför ska helgerna gå så fort? Vi har iallafall varit iväg till Stockholm och det har varit helt amazing. I fredags var vi på Avicii-konsert i Tele2 Arena och lördag eftermiddag spenderades på Hovet för att kolla på hockey. Luleå-AIK, som tyvärr slutade med förlust för Luleå. 

Annars så har vi ätit hotellfrukost, shoppat och bara mått gott tillsammans. Vi kom hem till Umeå igår vid 13:00 och då blev det sängläge hela eftermiddagen och kvällen. Vi var rätt slut båda två. Imorse tog jag bussen hem och han gick till skolan. Det känns sådär att vara hemma, måste jag säga. Det var så himla skönt att åka bort och tänka på annat för ett tag.

Nu väntar jobb denna vecka och nästa vecka, plus att jag ska skriva matteprov. Ska bli så skönt att få det överstökat. Annars? Jag kom hem från gymmet för ett tag sedan och har hunnit få i mig lite kvällsfika. Blev löpning, magövningar och lite triceps idag. Nu kan jag somna med gott samvete ikväll och ladda krafterna för morgondagens jobb, 08:00-21:00. 

 
RSS 2.0