Gårdagen spenderade jag på jobbet hela dagen i stort sett, men timmarna gick ändå väldigt fort. Idag är jag ledig och regnet öser ner, såå tråkigt! Däremot så har jag äntligen träffat Filip igen efter alldeles för lång tid, så dagen har inte bara varit tråkig. Det blev en fika på stan och en massa surr om det mesta. Precis som vanligt. Världens bästa bästis. 

I övrigt så händer det inte så mycket. Jobb fyller vardagarna för oss båda och under den lediga tid vi har, så umgås vi med vänner, familj och varandra. Vi har bland annat gjort några löpturer på Grisberget, gått kvällsprommisar när vädret har tillåtit och i förrgår gjorde vi ett biobesök.I helgen är vi båda lediga, men än så länge har vi inte planerat något speciellt. Det blir nog en sväng på kyrkmarknaden och säkert lite fotbollstittande. 

 


Dagarna bara flyger förbi och Tomas har äntligen flyttat hem för sommaren. Lovley! Vi har bland annat hunnit premiär-äta på O'Learys, dansa på terassen på Statt och mysa en hel del på vår inglasning. Vi har även klivit på våra sommarscheman, så en hel del jobbpass ska också avverkas. Annars? Nedräkningen för tågluffen har börjat och jag blir bara mer och mer laddad. Det kommer bli så sjukt roligt! 
 
Nåja. Gårdagen spenderades i Boden på midnattstravet. Kul och annorlunda grej att vara på. Idag har vi mest legat i soffan och nu är han på jobbet. Själv tog jag mig iväg till gymmet efter middagen och sprang ett par kilometer på bandet. Nu ska snart slänga mig i duschen och sedan slå igång tredje säsongen av Orange is the new black. (!!) Som jag har längtat. 

 
 


Det har blivit många Umeå-resor de senaste veckorna, känns det som. Har spenderat även den gångna helgen där. Måste dock börja med att säga att förra måndagen skrev jag sista NK-provet och fixade det galant. Det var med mycket lätta steg som jag gick ut därifrån. Fruktansvärt skönt!! På onsdagen åkte jag till Umeå och i torsdags körde vi igång för Brännbollsyran. Tagget var på topp! En sjukt rolig helg med fina människor. Jag var ju däremot inte människa varken på söndagen eller måndagen, men det var det så värt! Kom hem runt lunch i måndags och jag sov i omgångar under hela dagen. 
 
Både igår och idag har jag varit på stan, i jakt på ett par nya byxor, eftersom mina gav upp under Yran. Hittade ett par idag. Hatar att pröva byxor. Under eftermiddagen har jag tagit det väldigt lugnt, läst lite bok och slöat framför tvn. Nu ikväll har jag varit på Golden Dragon och ätit middag med alla ledare som är med på Onsdagsgruppen. En trevlig liten avslutning innan sommaren. Imorgon står löpning först på schemat och sedan kvällsjobb. Vad som ska göras där emellan har jag inte bestämt än. 

 
 
 
 
RSS 2.0