Vilken magisk dag vi hade på jobbet igår. Vi styrde nämligen upp årets första grillning och det blev en helt fantastisk lunch ute i solen. Inte alls dumt! Utöver det så gjorde vi ingenting speciellt. De sista timmarna var lite tröga och jag blev väldigt trött. Kvällen gick i lugnets tecken, jag kollade lite serier och bara myste i soffan. Somnade rätt tidigt, skönt och välbehövligt!
 
Idag vaknade jag med huvudvärk, som tyvärr har suttit i hela dagen. Tog en dusch och sedan har jag varit hemma hos mamma och pappa och varit hundvakt medan de har jobbat. Jag har försökt plugga en del, men jag har dessvärre mest sovit. Inte den mest passande dagen för huvudvärk, men what to do..? Nåja. Förhoppningsvis blir morgondagen bättre! 
 
 
 
 

Gårdagen började sjukt bra. Jag lyckades äntligen med 50 kg i bänkpressen, alltså ett nytt PB. Äckligt nöjd! Efter det fortsatte den bra dagen med en lunch och en sväng i affärerna tillsammans med bästa mamma. ♥ Det var längesedan vi umgicks ordentligt sådär. Under eftermiddagen pluggade jag, tog en powernap och avslutade dagen med ett jobbigt men roligt crossfitpass. Det var väldigt skönt att gå och lägga sig igårkväll, kan jag säga! 
 
Idag? Rygg - och bicepspass är avklarat och jag har hunnit duscha, starta en tvättmaskin och fått ett litet mellanmål i magen. Skön start på denna dag också. I skrivande stund sitter jag och samlar kraft för att dyka ner i NK-boken en stund. Lika motiverad varje gång. Eller? Nåja. Ikväll och imorgon jobbar jag och söndagen är så gott som oplanerad egentligen. 

 
 
 


Igår eftermiddag hände det grejer. Jag har inte skrivit något om det här än, men kan iallafall tala om att jag och Tomas ska ut och tågluffa i Europa i sommar. Vi pratade lite smått om det förra året och sedan bestämde vi att göra slag i saken. Igår bokade vi då som sagt första resmålet och det blev Berlin! Först ska vi dock stanna två dygn i Stockholm för att gå på AC/DC-konsert. Jag fick ju biljetter till det i julklapp. Den 20:e juli flyger vi sedan ner till Berlin och därefter införskaffar vi oss interrailkort för tåget och fortsätter resandet. Vart det blir efter Berlin är nog inte helt spikat än, men vi är inne på att spendera mest tid i Östeuropa och ungefär en månad har vi väl tänkt att vara på resande fot.  
 
Det här är känns sjukt mäktigt för mig, som aldrig varit ute och rest speciellt mycket. Det kommer bli fruktansvärt häftigt att få se så många länder och städer. Att vi dessutom ska färdas med tåg innebär att vi kommer se hur mycket som helst och att göra detta tillsammans med Tomas känns fantastiskt. Tryggt! Innan resan blir det några veckors jobb för oss båda och sedan måste vi snart börja kolla ordentligt vad vi ska ha med oss och hur vi ska packa. Nu när första biten är bokad, så har jag börjat längta sjukt mycket! Sommaren, du är så välkommen nu. Jag känner mig så redo! 

 
 
 
 
RSS 2.0