Passar på att slänga in ett inlägg i väntan på nattåget som ska ta oss från Prag till Budapest. Vi började hela resan i Berlin och det var en stad som det går att säga mycket positivt om. Nu har vi varit tre dagar i Prag och bott på ett väldigt centralt hostel. Vi har sett mäktiga byggnader och ätit en massa god mat. Mina förväntningar för Budapest är väldigt höga, för jag har hört så mycket gott om denna stad, så jag hoppas att det stämmer. Om allt går som det ska så rullar vi med tåget kl 23:50 och är framme imorgonbitti vid 08:30. 
 
Känns sjukt kul att vi är iväg och hittills har allting gått smidigt och bra för oss. Våra boenden har varit förvånansvärt bra och förhoppningsvis fortsätter det så. Vädret har väl dock inte varit det bästa, varmt men väldigt molnigt och en del åsk- och regnskurar. Hur som haver. Vi lever och mår, så jag ska inte klaga egentligen. 

 
 


 
Nedräkning, resfeber, nedräkning, resfeber. Ungefär så kan jag väl beskriva mina dagar just nu. Det är endast 14 dagar kvar tills vi börjar vår resa ute i Europa. Vi hämtade ut våra interrail-pass igårkväll, så nu är det verkligen nära. Jag skriver checklistor för att inte glömma något (kommer ändå att göra det), köper nödvändiga grejer som solskydd, värktabletter, plåster och dylikt. Jag funderar på vad jag ska ha med mig i klädväg och framför allt hur mycket. Jag är såå glad över att vi är två, att vi åker tillsammans.

Under den gångna veckan så har det varit fullt upp för oss. Förra helgen var jag ut med Ida och Moa på Lemon Tree och det var så sjukt kul! En väldigt bra kväll med mina fina tjejer. I tisdags konfirmerades Tomas syster och i onsdags åkte vi ner till Umeå och flyttade in grejer i Tomas nya lägenhet. Idag, efter en veckas uppehåll, så tog jag mig iväg till gymmet och avverkade ett ordentligt cardiopass. Sedan blev det en sväng på stan och i eftermiddag har jag tvättat, lagat mat och plockat på här hemma. Ikväll ska jag umgås med Filip och Myran. Sitta på balkongen, dricka några öl och bara må gott. 


 
 
RSS 2.0