Igår unnade jag mig en bukett med tulpaner. Härligt med en liten färgklick, i vårt lite för mörka vardagsrum. De pryder iallafall matbordet nu, i en fin vas som jag fått av mamma. Hur som haver. Gårdagens pluggande gick inte så bra som jag önskade. Det var segt, men vissa dagar blir det väl bara så. Ingen idé att gräma sig över det. Kvällspasset på jobbet gick däremot fort och jag somnade ganska direkt efter jag kommit hem.

Jag vaknade imorse och kände ungefär som att något hade kört över mig, så stört trött. Konstigt. Avverkade iallafall ett axelpass med Jenny vid 08-tiden och det var ett av de sämsta passen på länge, för min egen del. Jag var som sagt galet trött och blev därför rätt så omotiverad. Jag genomförde alla övningar som jag brukar köra vanligtvis, så helt genomruttet blev det väl ändå inte. Jag hoppas dock på nya och piggare tag imorgon, då det är ett benpass som står på schemat. Resten av dagen har mest, tråkigt nog, gått i pluggets tecken och snart ska jag bege mig till jobbet igen för ännu en kväll. 

 

Jackan som jag köpte satt som gjuten, sjukt nöjd. Kul med lite färg också, för ovanlighetens skull. Jag har även unnat mig lite träningskläder, måste dock köpa på mig lite till nu när lönen kommer. Mycket av det jag har börjar bli gammalt och nött. Nåja, tur att pengarna kommer in på kontot på fredag. 

Helgen har iallafall varit riktigt mysig. Jag har dessutom varit ledig hela helgen, minns knappt när det hände sist. Åt tacos hemma hos mamma och pappa i fredags och körde sedan ett litet kvällspass på gymmet med Ida. I lördags gick jag en långprommis med min kusin och sedan fick jag se hennes nya lägenhet. En mysig liten etta. Vi avslutade dagen hemma hos mig med lite gott och en film. Söndagsförmiddagen ägnade vi åt plugg och på kvällen bjöd jag Ida på middag, hon sov även över.

Igår tog jag på mig ett extra kvällspass på jobbet, jag skulle egentligen ha varit ledig. Jag klagar dock inte över lite fler timmar, det är alltid bra. Jag jobbar kväll hela veckan förutom på fredag då jag jobbar dag. Skönt! För det ger mig mer tid till att plugga Iallafall. Efter ett grymt rygg - och bicepspass idag, så lunchade jag med mamma och pappa på stan och sedan har jag gjort lite ärenden. Nu är jag hemma och har varit det ett tag. Jag tänkte hinna sätta mig och plugga lite innan jag måste åka till jobbet. Imorse bestämde jag även ett datum för när jag ska skriva det första provet, det känns skönt! Jag hoppas bara att jag fixar det. 

 Shit pommes, idag är jag på sjukt bra humör. Jag har tränat, solen har visat sig från sin bästa sida, jag har varit galet produktiv när det gäller pluggandet och jag har beställt hem en ny jacka! Älskar att solen har börjat visa sig nu, för den ger så mycket energi och jag antar att det påverkar mitt humör till det bättre. När det gäller plugget, så har jag snart skrivit färdigt inlämning nummer två. Jag satt och skrev effektivt i ungefär fyra timmar, så det jag har kvar att göra är att finslipa det lite innan jag blir helt nöjd. När den är inskickad så är det en liten, enkel labb som ska göras, därefter ska jag nördplugga inför det första provet som jag förhoppningsvis kan skriva om bara några veckor. 

På eftermiddagen har jag varit med mamma. Vi har hjälpts åt att packa upp ytterligare några flyttkartonger, ätit middag tillsammans och sedan kom vi oss iväg till affären och handlade lite mat. Mysig mor- och dottertid, bästa mamma! ♥ Nu är jag iallafall hemma igen och jag hade tänkt bänka mig framför tvn en stund innan jag kryper ner i sängen. Jag känner att jag kan göra det med gott samvete, för jag har då inte legat på latsidan idag! 

 
RSS 2.0