Ännu en helg har passerat. Jobbade natt i torsdags och klev av passet vid 08-tiden på fredagmorgon. Då satte jag mig i bilen med några kompisar nästan direkt och åkte till Umeå. Jag somnade ganska omgående, kan jag säga. Väl framme hos Tomas så sov jag ett par timmar till, sedan åkte vi in till stan och gjorde lite ärenden. Kvällen spenderades hos Linda och vi skålade för henne eftersom hon fyllt år. Lördag så tog vi ordentlig sovmorgon och sedan for vi och kikade på Toughest på förmiddagen. 
 
Söndag blev en riktigt seg dag. Vi slöade och kollade film i princip hela dagen. På kvällskvisten testade vi ett nytt sushiställe, men jag kan inte påstå att det riktigt var min grej. Måste ge det några gånger till. Idag har jag gått på stan med Amanda, ätit lunch och shoppat. Vid 14-tiden bilade vi hem med Sara. Så himla skönt att få åka bil båda vägarna.

Annars? Under eftermiddagen så har min älskade lilla kisse fått somna in efter 7 år hos oss. ❤️ Känns tomt och tråkigt, men det var det bästa alternativet. Eftersom hon inte riktigt mäktade med livet som innekatt i lägenhet, och det känns som plågeri att hålla henne instängd när hon är van att springa ut och in som hon vill. Lilla ängel! Iallafall. Kvällen har gått i lugnets tecken med lite serier och nu är det dags att sova. Ladda krafterna för morgondagens träningspass!
 


 
 
 


Klev upp imorse, åt frukost och drog till gymmet i vanlig ordning. När jag kom hem så körde jag igång med lite plugg, men efter bara en liten stund började jag känna mig krallig. Fick rejäl huvudvärk och så började jag kallsvettas. Fick inte så mycket gjort, istället la jag mig i soffan och gjorde ingenting. Vid 16-tiden tog jag mig in till stan med mamma och då var det som bortblåst. Konstigt men väldigt skönt! Åt middag hemma hos mamma och pappa och kom hem för ungefär en timme sedan. Jag känner att huvudvärken är påväg att komma tillbaka, så jag ska nog göra en relativt tidig kväll ikväll.

Annars? Jag har tänkt lite extra på min fina vän idag, som har tagit ett sista farväl av sin farmor. Stor kram till dig. ♥ Vilket i sin tur också fick mig att tänka på min fina morfar och tomheten gjorde sig extra påmind ännu en gång. Iallafall. För att övergå till något annat - jag och min bättre hälft har hängt ihop i 1½ år idag. Mysigt! Tiden går fort, både när det gäller gott och ont. 

 
 
 

Sedan sist har jag hunnit vara en sväng i Umeå, där vi bara myste egentligen. Kollade in ett grymt studentspex, gjorde stan, åt god mat och bara mådde gott. Jag har blivit helt färdig med kemi-delen (!!), äntligen och även jobbat och pluggat en hel del. Nu har jag bara ett kapitel kvar och sedan är jag färdig med detta. Det kommer bli fruktansvärt skönt att få lämna det bakom mig. I onsdags kom Tomas hem, oväntat men såklart väldigt roligt. Vi har fått spendera en hel del tid med varandra de senaste veckorna. 

Jag jobbade i torsdags och i fredags, och i helgen har vi umgåtts med vänner. När jag kom hem i torsdags hade vi inglasningen full med folk, trevligt att sitta och surra, men mindre kul att stiga upp fredagmorgon. Ögonen var rätt grusiga, kan jag säga. Fredagen spenderades i Hortlax hos Nyman, där det kollades hockey och lördagen spenderades också i Hortlax men denna gången hos Johan och Elin. Lite öl, vin och Irish coffee på deras inglasning och sedan blev det en spontan utgång på Statt. Himla trevligt!

Idag har vi slöat hemma i soffan hos oss med ett gäng. Jag lyckades slumra till en stund och det var underbart skönt. Tomas åkte tillbaka till Umeå för ungefär en halvtimme sedan och själv sitter jag och funderar på vad jag ska göra för middag. Nåja. Summan av kardemumman, det har varit en väldigt trevlig och skön helg. Imorgon återgår jag till vardagen och allt vad den innebär.  
RSS 2.0