Befunnit mig i Umeå sedan i torsdags, hos honom. Kom hem idag vid lunch. I torsdags när jag kom så gjorde vi inte många knop, middag och film under kvällen. Fredag förmiddag hängde vi på universitetet, han på lektion och jag i biblioteket med min mattebok. Har även hunnit träffa Rasmus, så vi lunchade ihop alla tre innan vi gick hem på varsitt håll och kollade OS. Kvällen blev lugn igen. Lördag sov vi ut och sedan tog vi bussen in till stan, strosade runt lite och fikade. Kvällen spenderades borta för att kika hockey och äta middag. Igår gjorde vi i princip ingenting, filmmys och sängläge hela dagen. Vi tog oss ut en stund på eftermiddagen för att handla lite och äta middag. 

Imorse tog jag bussen hem och han gick till skolan. Nu är jag hemma ungefär ½ vecka och sedan åker jag dit igen, men då åker vi vidare till Stockholm. Kommer bli grymt! Idag? Jag har pluggat matte större delen av eftermiddagen och jag har även fått jobb två dagar nu. Ungefär så spännande har min dag varit. Även denna kväll kommer gå i lugnets tecken. Kanske lite mer matte, om inte, så blir det serier och kvällsfika om ett tag. 

 

Blir rätt glest mellan inläggen, men att blogga är inte prio ett på min lista. Nåja. Vad har hänt? I onsdags kom han hem över helgen, vilket inte var tänkt, så jag blev väldigt glad. I torsdags tog han med mig på min första, riktiga hockeymatch i Luleå, som dessutom resulterade i vinst. Sjukt kul, men nerverna fick jobba ordentligt. Innan hockeyn åt vi middag på Waldorfs och fikade på Wayne's. Som förövrigt har världens godaste morotskaka! Magisk! 

I helgen har jag befunnit mig på Älvsby folkhögskola och haft upptaktsläger med sommarens konfirmander. Jobbade lite natt under helgen, så sömntimmarna har inte varit jättemånga. Nåja. Kom hem igår runt 11:00 och sedan dess har jag varit i zombiemode. Tog sovmorgon imorse, for till skolan på ett mattepass och sedan drog jag på gymmet. Hade lika gärna kunnat stanna hemma, för det gick värdelöst idag. Nåja, bättre lycka imorgon. I eftermiddag har jag kollat lite serier och fått hjälp med lite matte. Mer än så har jag inte orkat. Ska försöka lägga mig i tid ikväll, så att dygnsrytmen återgår till det normala igen.

 
RSS 2.0