Då var julafton över och jag tror aldrig jag haft så lite julkänsla som i år. Jag tror heller aldrig att jag fått så udda julklappar som i år, det var en salig blandning. Allt från hårprodukter till skruvdragare och verktygslåda. En av de bästa julklapparna var dock min Mumin-mugg. Har som börjat samla på dem och jag brukar få en ny av moster vid jul och födelsedag. 

Annars händer det inte så mycket här. Drog på gymmet imorse och sedan har kusinerna varit här på eftermiddagen och fikat. Kvällen kommer gå i lugnets tecken, måste försöka lägga mig i tid. Imorgon ska jag nämligen jobba. Ska bli väldigt roligt att träffa alla på jobbet igen, eftersom jag inte jobbat något på hela hösten. 

 Körde fjärde träningspasset på raken idag och det känns i kroppen. Träningsvärken är inte nådig, så det blir nog en vilodag imorgon. Iallafall. Har spenderat förmiddagen på mammas och pappas jobb, mest för att jag väntade på skjuts hem. Efter lunch följde jag med pappa till Luleå för lite julklappsshopping och så letade jag efter något att ha på mig på julafton. Kom hem tomhänt. Vi har även hunnit med att handla lite mat och annat. Jag köpte en sjukt söt tomtenisse, så jag har lite julpynt i rummet i år ändå. 

Ikväll har jag umgåtts med Tina, min saknade vän. Vi konstaterade att sist vi sågs var ungefär 1½ år sedan, på grund av flytt, skola och jobb i andra städer. Hemskt! Nåja. Vi har iallafall haft det supermysigt. Druckit kaffe, fikat och surrat på om allt möjligt. Bokade även in ett biobesök på söndagkväll, som förhoppningsvis blir av. Nu ska jag inta sängläge resten av kvällen och bara mysa framför tvn. Imorgon ska jag köpa de sista julklapparna, baka lussebullar med mamma och på kvällen väntar restaurangbesök. 

 Jag lyser verkligen med min frånvaro här, känner jag. Det har varit fullt upp de senaste veckorna, men nu är jag äntligen hemma i norr igen. Känslan av att vara hemma på riktigt är obeskrivlig. Har äntligen fått träffa mina små pälsbollar igen, a-mazing. Förra måndagen spenderade jag eftermiddagen hemma hos mommo. Åt de godaste plättarna i världen och surrade på om allt möjligt. Annars har jag ägnat rätt mycket tid till att packa upp flyttlådorna igen och få i ordning här hemma. 

I onsdags tränade jag, hängde med Linda, träffade min härliga ungdomsgrupp och sedan satte jag mig på bussen till Umeå. Helgen har bland annat innehållit julklappsshopping, god mat, pussar, kramar och biomys. Jag kom hem igår vid 12:30, lunchade med pappa och avverkade ett träningspass efter det. Idag? Började med träning och efter det har jag kikat på julspel och hängt lite med mamma. Nu har jag intagit sängläge med vovven, vi kikar tv och bara myser. Ikväll ska vi till Norrfjärden och kusinerna. Bästa moster ska äntligen klippa mitt hår, som jag har längtat! 

 
RSS 2.0