Om ungefär en timme kliver min bättre hälft innanför dörren och jag längtar som en tok. Det är nästan en månad sedan vi sågs sist, så det känns såå bra. Däremot åker jag och jobbar nästan direkt, men han är ju kvar när jag kommer hem igen och det bästa är att han är hemma en hel vecka. ♥ Jag kickade iallafall igång den här dagen med en god frukost och körde sedan ett grymt benpass tillsammans med Jenny, my partner in crime. Efter det blev det en lunch tillsammans med mamma och pappa. 

Under eftermiddagen har jag inte gjort speciellt mycket. Det blev bara en sådan dag, helt enkelt. Skönt att unna mig själv tid till att bara vara. På sistone känns det som att jag har gjort det alltför sällan. Nåja. Igår fick jag även veta att jag får förlängt på mitt lilla vik som jag fick i januari, en månad till. Det känns helt underbart! Därefter får vi se vad som händer.

 



Igår var det lite rörigt i mitt huvud, men det kändes bättre i slutet av dagen. Det blev bara lite för mycket på en gång. Jag sov iallafall hemma hos mamma och pappa inatt, för jag blev där hela eftermiddagen och kvällen igår. Jag orkade helt enkelt inte åka hem. Gjorde lite ärenden med mamma efter middagen och sedan kollade jag en stund på Guldbagge-galan med mamma innan jag kröp i säng. 
 
Idag har jag jobbat och trots att vi mest har varit på hemmaplan och inte gjort så mycket, så svischade dagen förbi ändå. Ikväll har jag avverkat ett axelpass på gymmet och imorgonbitti väntar ett bröstpass med Jenny. Alltså är det dags att sova snart, så jag hinner ladda om för morgondagens övningar. Jobbar även kväll imorgon och på torsdag, samt dag på fredag. Därefter tar jag helg och den är efterlängtad. Dock ska det bäras en massa flyttkartonger då, men lite ledig tid ska jag också ha! 
 


Avverkade ett hårt benpass med Jenny igårmorse och träningsvärken idag är helt galen! Jag tycker dock om det, men att gå i trappor är väl inget jag riktigt jublar åt idag iallafall. Igår kom även mitt paket med protein- och kreatinpulver som jag har beställt. Jag har tänkt beställa nytt hur länge som helst, men inte kommit mig för att göra det förrän nu. Alltså är det bara att växla upp lite till. Lite hårdare, lite bättre! Körde iallafall ett bröst- och tricepspass idag och jag tycker att det gick helt okej.

Nu är jag hemma, har hunnit duscha och städa undan litegrann. Jag ska snart slänga i mig något att äta och sedan blir nog dagen rätt lugn eftersom jag jobbar ikväll. Jag jobbar även hela helgen, så utöver det så händer det nog ingenting speciellt. Eftersom jag fick jobb hela januari, så har det varit rätt fullt upp och jag har även tagit på mig en del extrapass, vilket har resulterat i att jag jobbat mer än heltid denna månad. Är så himla glad över det! 

Annars? Jag har beställt hem lite kläder och även lämnat tillbaka mina skor som jag köpte förra månaden, bytte till ett par andra De gick sönder två gånger på kort tid, så jag blev less och valde en annan modell. Snart börjar jag även att plugga igen, men bara en kurs. Det blir NK B, eftersom jag aldrig läste den kursen på gymnasiet. Jag gör det för att kunna ha möjlighet att söka fler utbildningar på universitetet. Valde också att göra det på distans, så att jag kan jobba samtidigt. 

 


 


 
 
RSS 2.0