Jag har grillat och varit ute en hel del sedan sist jag skrev. Precis det jag var sugen på att göra. A-mazing! Vädret har varit på topp de allra flesta dagarna och solen ger så mycket positiv energi. Jag har träffat mina fina vänner, jobbat och bara mått sjukt bra. Varit hos en arbetsterapeut och kollat upp min smärta i ryggen, som inte var något allvarligt. Inlägg i skorna, en kur Pronaxen och lite Voltaren ska kunna åtgärda detta. Skönt! Kan faktiskt säga att det känns redan mycket bättre och jag var och kollade upp det i fredags. 

Annars? Jag har varit i Umeå sedan igår och vi åker hem till Piteå imorgon efter lunch. Vi är här, dels på grund av att han har lektioner som han måste gå på, men också för att vi ska ta hem lite grejer och preppa hans lägenhet för sommaren. För när han tar "sommarlov" så är allting färdigt när han kommer hem. Skönt att ha det gjort! Jag kommer också bo i lägenheten, från och med imorgon och hela sommaren. ♥  Därefter får vi se hur allting blir för oss och framför allt för mig. Min framtid är fortfarande lite oviss, eftersom jag inte får något besked om studier förrän i mitten av juli. Nåja, det blir som det blir och jag har ingen anledning att gå och oroa mig över något just nu! 

 
 
 

Längesedan sist, igen. Jobbar för fullt, kliver på den åttonde jobbdagen på raken ikväll. Jobbar imorgon också, vilket innebär lite storhelgstillägg eftersom det är långfredag. Nice! Dock, det bästa av allt är nog att jag, för några dagar sedan, bokade min första utlandsresa. Det blir en vecka i Alanya med sol och bad, vi ska bara mysa och må. Amazing! En mindre rolig grej som hände förra veckan, är att jag fick ringa mitt första samtal till larmcentralen, men allt slutade bra för personen i fråga, så det känns skönt! 

Annars? Killen är hemma i 1½ vecka ungefär och jag är så glad över det. Så himla skönt att det inte alltid behöver vara 20 mil emellan. ♥ Just nu är han i Luleå med några kompisar och jag sticker som sagt till jobbet på ett tag. Jag hoppas på fint väder nu i helgen då jag är ledig, för jag är sjukt sugen på att grilla och vara ute. Hoppas vädergudarna hör mig. Nåja, nu ska jag sluta surra och slita mig härifrån!

 

Mycket som snurrar runt i huvudet just nu, förhoppningsvis får jag klarhet över allting snart. Iallafall. Drog med pappa till gymmet imorse och avverkade ett styrkepass - rygg och biceps. Ett av favvopasssen, faktiskt! Efter det gjorde vi ärenden på stan och jag köpte en kofta som jag har tittat på såå länge, men varit för snål för att köpa. Idag var den på rea, så då slog jag till. När vi kom hem gjorde vi lunch och nu har jag nyss kommit hem från mattelektionen. 

Hinner vila en liten stund nu, innan jag ska iväg på nästa grej. 21:30 ikväll får jag ta det lugnt på riktigt. Jag längtar redan! Nåja. Annat som händer denna vecka? Hjärtat kommer äntligen hem på torsdag, jobbar halvdag på fredag, skriver högskoleprov på lördag och är väl lagomt utslagen på söndag, gissar jag. Nästa vecka blir nog något lugnare. 

 
 
 
RSS 2.0