Det har hänt en del grejer sedan jag skrev sist. Det har varit onödigt kallt några dagar, mellan -20° till -30°. Den enda som fortfarande tycker det är roligt att vara ute då, är den fyrbenta pälsbollen. Hur som haver. Jag har fått ovanligt mycket jobb den senaste tiden, för att vara vikare. Askul!! Till veckan ska jag jobba måndag-fredag, hela fem dagar. A-mazing!  

Jag har även börjat med matten sedan två veckor tillbaka, och jag pluggar återigen på Framnäs. Skippade komvux, som först var tanken. Känns himla skönt att vara på en skola som jag redan är bekant med och där jag vet att jag trivs med lärarna. Jag har även bokat in en Stockholmsresa i slutet av februari med honom. ♥ Älskar livet lite extra just nu! 

Imorgon känns det som att det kommer bli en bra fredag. Eller rättare sagt, det känns som det här kommer bli en asbra helg! Börjar med att skriva matteprov och efter lunch åker jag in till stan, ska kolla efter en present till kusinen, vänta på att han kommer med bussen och sedan ska vi lyxa till det med afterwork, trerätters middag på Nodo. En julklapp vi fick av hans föräldrar. På lördag ska vi på avskedsfest. Skåla och säga hejdå till kompisar som ska iväg och resa några månader. Helgen, du är så välkommen!
 
 

I veckan har jag mest jobbat. Fick fyra pass på raken, förvånad men sjukt glad. Jag trivs så himla bra där jag är. Har även hunnit umgås med kusin som har flyttat hem från Sundsvall igen. Gymmet har jag också besökt och jag hade tänkt sticka dit en sväng imorgon också. Annars händer det ingenting speciellt, jag ska förhoppningsvis väldigt snart börja plugga, det vill säga, jag ska läsa upp Matte B så jag kan ta mig in på universitetet. Måste bara kolla upp lite grejer och sedan är det bara att köra igång. Är aspeppad, faktiskt! 

Idag? Familjen och mormor har varit en sväng på stan och sedan har jag mest varit hemma. Har klickat hem en ny vinterjacka och det var ett superpris på den, så jag är mer än nöjd. Nu kan jag snart slänga den jag har, som har blivit megaful och är sönderbiten av den fyrbenta krabaten i familjen. Nåja. Till middag bjöds det på ryggbiff och bakpotatis, sjukt gott. Ikväll myser jag på hemmaplan och bara tar det lugnt. Känner mig rätt död i huvudet, så det känns skönt. 

 

Juldagarna har bestått av en hel del jobb. Jobbade nyårsafton och tanken var att jag skulle jobba nyårsdagen också. Istället låg jag hemma med värkande huvud och hals. Lagomt bitter över att gå miste om 13h jobb. Nåja, vila var nödvändigt. Fick dessutom sovsällskap på kvällen, så dagen blev inte helt tokig ändå. ♥ I torsdags åkte vi till Hemmingsmark för att äta middag med hans familj och morföräldrar. Kvällen spenderade vi inne i stan med kompisar. 
 
I fredags  under förmiddagen blev det plugg för hans del och jag mötte upp Filip för en fika. Vi konstaterade att sist vi sågs var ett halvår sedan. Helgen har spenderats här hemma och i Hemmingsmark. Kollat ovanligt mycket hockey, ätit massa god mat och bara myst. Igår sa jag hejdå till honom och nu är det två veckor tills vi ses igen. Börjar bli expert på att räkna dagar. Imorgon vankas det jobb för mig hela dagen och sedan följer jag med pappa till gymmet och avverkar ett pass innan middagen. 
RSS 2.0