Överlevde orkanstormen och kunde ta cykeln till jobbet igår. Igår var förövrigt en väldigt lång, men rolig dag. Frukost på jobbet som vanligt, ett träningspass och sedan hjälpte jag till att baka till fredagens sopplunch, då det alltid serveras efterätt. Sammanlagt gjorde jag runt 160 muffins, tog ca. 3h att färdigställa allting. Oh my god, så trött jag var efteråt och ont i rygg och fötter hade jag. 18:00 drog nästa aktivitet igång - övernattning med ungdomsledare. Vi lagade tacos ihop, såg film och bara myste. Kom i säng runt 03:00 imorse. Sjukt trevligt! Efter vi städat undan och sagt hejdå till alla, så drog jag till gymmet och avverkade ett cardio-pass. 

Nu är jag äntligen hemma. Jag har duschat, ätit och nu ska jag inte göra många knop. Kika på serier och bara må gott Skulle inte förvåna mig ifall det blir en liten nap också. Jag fick dessutom långhelg i och med övernattningen, så nu ska jag inte sätta min fot på jobbet förrän måndag. Gött! Imorgon hoppas jag att jag ska kunna sova ut, sedan ska jag storstäda och eventuellt träna om orken finns. Helgen i övrigt innehåller faktiskt lite planer för en gångs skull, känns trevligt! Oh god, vad det blåser och regnar. Orkanvindar och klass 2-varningar finns på agendan idag. Jag har tagit mig igenom dagen utan att varken blåsa bort eller drunkna iallafall. Drog på gymmet tidigt imorse innan jobbet och det gick faktiskt helt okej idag. Kul! Är iallafall väldigt glad att jag inte sparade det nu till eftermiddagen som jag först hade tänkt, för nu är fröken fjärt väldigt trött. 

Nåja. Jag jobbade iallafall till 12:00-snåret och sedan lunchade jag med Astrid på ett mysigt ställe - Robert's coffee. Jag åt pasta med bacon, sparris och parmesanost. To die for! Vi satt och surrade en bra stund om allt möjligt och sedan gick vi en snabb vända på stan. Det är så himla trevligt att träffa vänner och sätta lite guldkant på vardagen, när allting är så grått och tråkigt. Eftersom det blev lunch i stan så fick min matlåda som jag gjorde igår, som var tänkt som dagens lunch, istället bli dagens middag. Underbart att få äta palt igen! ♥

I eftermiddag har jag jobbat hemifrån, rätt skönt att kunna göra det, speciellt nu när vädret går bananas. Håller iallafall på att pilla med en tidning som alla ungdomar ska ha med sig när de sticker till Österrike på skidresa i februari. Ett tag kvar, men jag tycker om att ligga i framkant. Jag ska däremot inte följa med på skidresan, dels för att jag åker inte skidor och för att jag hellre vill åka hem till Norrland då, när jag faktiskt har tid till det. 

 

Vaknade med någon typ av migrän imorse. What's up with that? Trodde på riktigt att jag skulle kräkas och sedan dö. Låg i sängen 3h efter jag vaknat och bara fokuserade på att inte trilla ur sängen. Tog mig iallafall upp runt 10:30 och gjorde mig färdig för att åka in till stan. Hade bestämt träff med Tilda och jag behövde köpa huvudvärkstabletter. Trodde först att jag skulle behöva avboka, men samtidigt kände jag att det kunde vara bra att komma ut och att det inte blir bättre av att ligga hemma och tycka synd om mig själv. Fick iallafall tag på Alvedon och lagom till det att Tilda dök upp så försvann huvudvärken. A-mazing! 

Vi lunchade iallafall på Capri, dör så gott! Det blev hamburgertallrik idag och nästa gång ska jag testa deras carbonara, har hört massa bra om den. Vi avslutade sedan förmiddagen med en latté på Espresso House. Tack, pinglan, för en trevlig dag. Tog bussen hem och gick från hållplatsen i spöregn. När jag kom hem fixade jag matlåda för morgondagen, bästa ever - palt!! ♥  Det regnar fortfarande, så nu myser jag bara, med lite serier och en kopp te. Bra avslut på en söndag som började sämst. 

 
RSS 2.0