Killens födelsedag blev en mysig dag. Maten på Lemon Tree var riktigt god. Vi testade koreansk mat, vilket var lite spännande. Avslutet på dagen blev däremot lite tråkigt. Han fick rycka ut och jobba natt, så vid 21:30 blev jag ensam hemma. Nåja, det är sånt som händer. Födelsedagsmiddag hos hans mormor har vi också hunnit med. Vi fick supergod mat, som alltid när vi är där och äter. 

Vi har också varit ner till Umeå en sväng med grejer, eftersom han börjar plugga snart igen. Det kändes lite konstigt, med tanke på att vi har bott tillsammans hela sommaren. Det har varit helt fantastiskt! Nu i höst kommer jag bo själv i lägenheten, som det ser ut. Ensamt och tråkigt, men det är en sån himla fin lägenhet, så jag ska då verkligen inte klaga. Det är ändå tusen gånger bättre än att behöva flytta hem igen. 

Annars? Killen har åkt tillbaka till Umeå nu och nollas för fullt. Säkert himla roligt! Det var däremot mindre roligt att säga hejdå igår. Jag hatar det! Nu är det nog ett bra tag tills vi ses igen. Dock ringde de från kommunen och ville att jag skulle jobba, så jag fick fort något annat att tänka på. Umgicks med Linda en stund och sen var jag tvungen att sova, för jag blev nämligen utringd för nattpass.

Jag har aldrig jobbat natt tidigare, så jag tyckte det var på tiden att testa. Jag hade tur och fick två nätter på raken, vilket gör det lite enklare att känna efter hur det känns. Jag är inne på andra natten nu och det känns faktiskt helt okej. Jag kommer ta på mig fler nattpass framöver. Det genererar ju lite mer pengar, vilket aldrig gör ont. Jag började 21:45 och går av 07:00, samma igår. Det är några timmar kvar, men med trevliga arbetskamrater och lite serietittande, så borde det gå rätt fort.

 
 
 


Det har bara trillat in jobb för mig nu på senaste. Jag jobbade hela förra veckan förutom en dag. Helt underbart! Ska även jobba till helgen som det ser ut nu, men idag har jag varit ledig och det gjorde mig ingenting. Det blev en liten sovmorgon för oss och sedan har vi gjort lite ärenden och därefter har jag bakat bullar. Min älskade kille fyller nämligen år idag, så det passade bra. Det är även 21 år sedan som jag kom till Sverige idag och det uppmärksammas ju mest av mina föräldrar. De kom hit och fikade för en stund sedan. Trevligt att surra lite! 

Ikväll ska jag bjuda killen på middag, för han ville inte ha någon present. Vi tycker det är roligare att göra något tillsammans när vi fyller år, än att köpa grejer till varandra. Dessutom är det ju alltid gott med mat! Vi tänkte iallafall testa det nya stället i stan, Lemon tree. Jag har hört mycket bra om det, så jag håller tummarna för att det ska vara bra! I övrigt lär kvällen gå i lugnets tecken, skulle jag tro! 

 
 
 I söndags åkte vi till Hemmingsmark för att umgås med killens lillasyster, som var ensam hemma. Det blev hallonplockning och middag hos deras mormor och morfar. Mycket trevligt! Igår klev jag upp tidigt, han for på jobbet och jag på gymmet. När jag kom hem därifrån ringde jag kommunen och meddelade att jag var tillgänglig för jobb, eftersom mitt sommarschema gått ut. 25 minuter senare hade jag två pass inbokade. Jag har varit tillbaka på mitt favoritställe och det var sjukt roligt att träffa alla. Gick dit och hem med en skön känsla i kroppen. Det var ett tag sedan det kändes så bra att gå till jobbet. 

Jag har jobbat idag också 08:00-17:00, så några timmar har jag fått ihop. Jag hoppas det blir många fler och helst på det stället. Nåja. När jag kom hem hade jag fått paket med posten, mina Lundhagsbyxor! Jag kommer bo i dem, perfekta nu till hösten. Därefter gjorde jag middag och preppade matlådor, så nu finns det flera stycken i kylen. Imorgon har jag lovat att vara hundvakt, så då tänkte jag försöka koka lite sylt och eventuellt baka bullar. Hur som haver. Nu ska jag hoppa i duschen, är alldeles svettig efter mitt träningspass! 

 
 
RSS 2.0