Gårdagen började sämst, vaknade med värk i huvud och bihålor. Hade ställt klockan på 09:00, men ställde snabbt om den så jag fick ligga kvar 1h till. Då kändes det betydligt bättre när jag klev upp, så jag hoppade i träningskläderna och for till gymmet, det skulle jag inte ha gjort. Redan efter 30 min kände jag att kroppen inte var i ordning. Jag gick förbi jobbet en snabbis, hämtade ett par hörlurar som jag glömt och sedan knatade jag hem igen. Gjorde mat och åt tillsammans med Astrid. Därefter for vi förbi cykelverkstaden, hämtade min cykel som äntligen är lagad, mötte upp Noah och cyklade tillsammans till Kärleken för kvällens UG (ungdomsgrupp). Kvällens tema var film, så det var utklädnad och lekar i filmens tecken hela kvällen. Väldigt kul, men min huvudvärk som kom tillbaka, förstörde större delen av kvällen. 

Idag mår jag snäppet bättre, klarade natten utan Alvedon och har äntligen fått sova helt okej bra. Under förmiddagen har jag spenderat några timmar på stan. Höstkläder är helt klart bland det bästa. Det finns sååå mycket snyggt och det är svårt att inte spendera alltför mycket pengar. Jag har iallfall förnyat garderoben med några plagg. Var mest ute efter en kavaj och det lyckades jag äntligen hitta idag. Tycker det är snyggt, stilrent och passar både till byxor och klänning och till vardag och fest. I övrigt lär det inte hända något speciellt denna lediga lördag. Städa, plocka och mysa på här hemma. Imorgon går vi in i en ny månad och då ska jag jobba några timmar. Börjar med gudstjänst, där jag ska välkomnas i arbetslaget och sedan har vi träff med konfirmanderna. 

 

Full kuggning de senaste dagarna. Knappt haft tid att andas känns det som. Klagar dock inte. Det mesta är bättre än att sitta ensam hemma i lilla min skokartong till lägenhet. Har desvärre hamnat i någon svacka och sover sämst om nätterna. Sover inte mer än kanske 2-3 timmar i stöten, vaknar, har svårt att somna om igen och är sedan rätt trött i ögat hela dagarna. Förhoppningsvis går det över snart. 

Till råga på allt så, i tisdags totalpajade min cykel också, bam! Den är inne på lagning nu och jag får tillbaka den imorgon. Bengt kom till min räddning, som vanligt, och hjälpte mig med att få in den på en verkstad och såg till att jag kom mig till jobbet på onsdagmorgonen. Tacksam till tusen, världens bästa! ♥♥♥ Onsdagen spenderades ute på Nissaströms kursgård tillsammans med kollegor och sedan var jag med Stefan, ännu en arbetskollega, ute i Holm och hade barngrupp. Intensivt men väldigt kul! 

Imorse åkte jag buss för första gången, in till centrum och sedan tog jag en prommis upp till Kärleken. Himla skönt att gå faktiskt. Jobbade där uppe mellan 08:15-13:30, tog bussen tillbaka till stan och fortsatte med konfirmandgrupp från 16:00-19:00. Det blev en prommis hem efter det och nu har jag varit hemma ett tag. Ska strax börja göra mig klar för sängen. Blir lite sovmorgon imorgon innan jag beger mig till gymmet. Nu ska jag packa grejerna för morgondagens bravader och sedan hoppa i säng! 

Hade en helt underbar dag igår ute vid havet, vädergudarna var med oss hela dagen. Marie hämtade mig runt 11:00, vi handlade med oss sallad till lunch och sedan var vi ute i solen till 15:30 ungefär. Mådde verkligen hur gott som helst igår och jag bättrade dessutom på brännan riktigt rejält, inte alls fel! Följde sedan med hem till Rotorp och blev bjuden på middag, kaffe och glass. Fick skjuts hem och var hemma lagom till det var dags att krypa ner i sängen. En magisk dag med fint sällskap! 

Inatt har jag sovit rätt dåligt, vaknat flera gånger och inte haft någon riktig ro i kroppen. Klev upp vid 08:30, gjorde frukost och cyklade sedan till gymmet. Körde ett axel och bröstpass idag. Bröst är något jag inte tränat så mycket tidigare, så det är dags att börja mer ordentligt nu. Iallafall. Vid 12:00 mötte jag upp Tilda, vi strosade runt i stan och sedan satte vi oss på ett fik ute i solen och surrade. Supermysigt!! Imorgon tänkt jag stiga upp tidigt och träna innan jobbet. Ska vara med på en barngrupp imorgon, det ska bli superroligt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0