Idag är det 5 år sedan du lämnade oss. 5 år och många gånger känns det fortfarande om igår, saknaden efter dig är bottenlös. Jag var vid graven idag och lämnade blommor. Det var så fint hos dig, som det alltid är, för mormor hade ju redan varit där. ♥ Var du än är, så hoppas jag att du har det bra och du ska veta att du finns ständigt i mina tankar. Min bästa vän och min stora förebild i livet. Älskade, älskade morfar! 

 
 Jag har haft en grym helg i Hemavan. Blev alldeles lycklig i kroppen av att vara ute i naturen, det var helt fantastiskt. Vi hade dessutom vädergudarna på vår sida, så det blev en riktigt bra dagsvandring i lördags. Jag var dock helt slut när vi kom tillbaka till lägergården, men det var verkligen värt det! Vi kom hem igår runt 17-tiden och då hade mamma fixat middag. Därefter åkte jag hem till mig och kröp ner i sängen nästan direkt och kikade på valvakan. Trots att jag var dödstrött så hade jag svårt att somna..! 

Imorse vaknade jag tidigt, åt frukost och avverkade sedan ett benpass. Hatkärlek! När jag kom hem duschade jag, hängde lite tvätt och städade innan jag åkte hem till mamma och pappa. I eftermiddag har jag varit på stan med mamma, köpt nya träningsdojor och även hunnit med en fika hemma hos mormor. Nu är jag hemma i lägenheten och funderar på vad jag ska göra till middag. Jag har dock väldigt svårt att äta för tillfället, för jag har fått så mycket blåsor i munnen, så det gör mest bara ont. 

 
 
 
 
 Hösten är nog min favorit-årstid. Underbara färger, stickade tröjor, ljus och härligt väder för det mesta. Det har blivit en hel del promenader på jobbet med mina brukare. Jag älskar verkligen mitt jobbställe och alla fina kollegor! ♥ Det är så skönt att ha en bra känsla i kroppen igen när jag går till jobbet. I helgen ska jag också få vara ute och njuta, eftersom jag sticker till Hemavan imorgon och är borta över helgen. Vi ska fjällvandra och jag är så himla peppad! Måste dock börja packa, vilket jag inte var lika sugen på. 

Hur som haver. Jag tog på mig ett extrapass på jobbet i tisdags, för det var en som hade blivit sjuk. 9 timmar blev 13 istället, men det gör absolut ingenting. Jag var däremot väldigt trött när jag kom hem, så jag somnade på två röda. Jobbade igår också och under kvällen hängde jag med ungdomarna som vanligt. Innan det åt jag middag med kusinen, blev dessutom bjuden. Vilket lyx!

Idag är jag faktiskt ledig och det känns väldigt skönt. Sov lite längre än vanligt, avverkade ett träningspass och sen följde jag med pappa och handlade litegrann. Nu är jag hemma och har ätit lunch. Ska strax hänga en tvätt och sedan åka och hälsa på min fina mormor. Dricka lite kaffe och surra! 

 
 
RSS 2.0