I helgen har jag hjälpt mamma och pappa på ett ungdomsläger. Jag har mest stått i köket och tagit hand om disken, men även spelat piano under andakterna som de haft. I måndags gjorde jag introduktion på ett nytt ställe och jag ska göra den andra och sista dagen idag, med start 16:00. Igår jobbade jag hela dagen, så när jag kom hem kröp jag ner i sängen direkt. Idag kickade jag igång dagen med ett benpass och sedan blev det en mysig stund på stan med världens bästa mamma. Jag fyndade lite grejer som jag är riktigt nöjd med. Bland annat en kjol, vilket jag aldrig brukar ha på mig. 
 
Jag kom hem strax innan 13:00 och då satte jag igång att städa. Tvättmaskinen är igång, jag har renbäddat i sängen och dammtorkat möblerna. Dammsugning och skurning får jag ta någon annan dag. Nu hade jag bara tänkt ta det lugnt innan jag ska iväg igen. Min nya vinterjacka som jag har beställt borde komma idag också, så jag hoppas jag hinner hämta den. Annars får det vänta till imorgon. Imorgon åker jag ner till Skellefteå. Jag och killen ska fira hans lillasyster, det blir hockeymatch och sedan middag någonstans. Han kommer även hem i helgen! Då vankas det halloweenfest samt middag för min fina mormor som blir 80 år! 

 

Från att ha jobbat i princip varje dag, så har jag nu haft en vecka när jag knappt jobbat något alls. Nog är det skönt med lite lugna stunder, men jag blir snabbt väldigt rastlös och uttråkad. Spenderar en massa tid på gymmet, men det är ju bara någon timme per dag. Nåja.Idag efter träningen så åkte jag hem till mamma och pappa. Jag har varit där hela eftermiddagen och bara tagit det lugnt. Myst i soffan framför tvn med min fyrbenta och spenderat en massa tid vid pianot.

Jag har varit hemma rätt mycket den senaste veckan, men det är så skönt att ha lite sällskap och ha någon att prata med. Även fast det känns som att jag surrar som om jag fick betalt för varje mening. Hur som haver. Nu är jag hemma i lägenheten igen och har kollat på lite matte-videor inför högskoleprovet som ska skrivas på lördag. Annars? Jag är trött, som vanligt, så kvällen blir lugn. Kanske slår igång något serie-avsnitt. Imorgonbitti ska jag träna med pappa igen, sedan ska vi på stan och jag ska spana efter en ny vinterjacka! 


 
 

Idag kom den första snön och jag vet inte om jag tycker om det eller inte. Nåja, söndag idag. Jag har faktiskt haft en väldigt bra helg. I torsdags så fyllde pappa år, så då var vi ute och åt. Det blev en god köttbit på Golden Dragon. I fredags när jag kom hem ringde jag till mina kusiner och hörde ifall vi skulle hitta på något. Det slutade med afterwork på Statt, de hade bokat bord, så då fick jag följa med. Det bjöds på grekisk buffé och vi åt tills magarna pekade utåt på oss allihop. Mat är livet! ♥ Igår började dagen med ett pb på gymmet, i bänkpress. Sjukt roligt! Därefter shoppade jag med pappa, vilket inte hör till vanligheterna. Eftermiddagen och kvällen spenderades tillsammans med Linda som kom hem över helgen. 

Idag har jag och pappa tränat tillsammans på morgonen och sedan bara tagit det lugnt. Jag har varit så sjukt seg hela dagen. Nu i eftermiddag har vi varit på dop och jag tycker det är himla mysigt. Annars? Jag har ganska nyss ätit och sedan har jag städat badrummet, så nu luktar det rent och fräscht. Ikväll ska jag inte göra många knop, förmodligen blir det serier och sängläge. Imorgon, om jag inte blir utringd på jobb, så ska jag plugga lite för högskoleprovet som ska skrivas på lördag. Utöver det innehåller morgondagen inte så mycket planer, än så länge. 

 
RSS 2.0