Nu har mörkret verkligen kommit på allvar och vissa kvällar är det fruktansvärt ensamt. Då känner jag bara hur jag vill packa väskan och flytta hem till alla nära och kära igen, men jag har gett mig fanken på att jag ska klara detta. Det är bara att samla kraft och ta sig igenom det "helt enkelt". Vid sådana tillfällen är det tacksamt att ha mycket att göra på jobbet och tacksamt att det finns fungerande telefoni! 

Iallafall. I fredags var jag och arbetskamraterna på festligheter ute på Tylösand, mycket trevligt. Trillade i säng runt 00:30 och lördagen spenderade jag i sängen, i princip hela dagen. A-mazing! Jag fixade även ordentliga matlådor för kommande jobbvecka. Idag har jag varit på gymmet och sprungit på löpbandet och svetten bara rann. Jag lovade ju mig själv att ge löpningen en ärlig chans och nu, några veckor senare, så går det faktiskt betydligt lättare! :-) 

Jag har även vänt upp och ner på lägenheten idag, städat och plockat som en idiot, för mina cykelnycklar försvann spårlöst. Nu har jag dock fått tillbaka dem, det kom en granne och knackade på dörren för någon timme sedan och hon hade hittat dem utanför huset. Fantastiskt!  Denna kväll går i lugnets tecken, som så många andra kvällar. Jag håller förövrigt på läsa en helt fantastisk bok, som är galet svår att lägga ifrån sig. Nåja. Imorgon ska jag tvätta, handla och träna under förmiddagen. Hinner jag ska jag även baka knäckebröd, tänkte jag. Eftermiddagen ska mest troligt spenderas inne i stan på något fik tillsammans med Tilda. Himla mysigt! 

 

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0